Over ons

Extra voordelen van ons kantoor
De voordelen van ons kantoor, onze kantoortijden zijn in overleg met u te bepalen. Geen probleem als u het eerste vrijblijvende gesprek bij u thuis in de avond of weekend uren plaatsvindt. Onze dienstverlening is net als bij andere kantoren betrouwbaar, deskundig en klantgericht, ook wij hebben de nodige ervaring en 'know-how', maar bij ons weet u van te voren wat u betaald namelijk een vast laag tarief. Bij voorkeur houden wij u via e-mail op de hoogte dit is namelijk snel , efficiënt en voorkomt misverstanden. Natuurlijk zullen wij ook regelmatig telefonisch en/of persoonlijk contact hebben.

Onze gecertificeerde taxateur staat ingeschreven in register van: VastgoedCert, kamer wonen/mkb nr.RMT 06.20.410.5.0658.

Taxatierapporten worden door de meeste hypotheekverstrekkers geaccepteerd maar er zijn uitzonderingen, dus dit even navragen bij uw hypotheekverstrekker.

Contact
Bij voorkeur contact via het taxatie of aankoopbegeleiding formulier. Dit is namelijk voor ons efficiënt en makkelijk. Het invullen van een van beide formulieren is uiteraard geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. U kunt de formulieren dus ook gebruiken om vragen te stellen.

Om u goed van dienst te kunnen zijn hebben wij uw persoonlijke gegevens nodig. Hier gaan wij zeer zorgvuldig mee om. In ons privacybeleid leest u hier alles over.

Taxatie formulier
Wilt u meer informatie of een taxatie aanvragen? Neem dan contact met ons op!

Aankoopbegeleiding formulier
Wilt u mee weten over aankoopbegeleiding? Neem contact op!

Adres
Limburg Makelaar H.G.L.M. Peters
Ophoven 3 6101RA Echt